Gittesprivatedagpleje.dk

Gæstebog


OBS !! Pr. 1/6-14 er det desværre ikke muligt, at skrive i min gæstebog mere !


Skrevet af tidligere besøgende på hjemmesiden:


Skrevet af Vicki Klinke | 3. januar 2014 15:00

Kære Gitte - bedste dagplejemor

Først vil jeg starte med at sige tusind tusind tak for 2 dejlige år Matti har været hos dig.

Da vi skulle finde dagpleje til Matti var vi på udkig efter en dagplejer som vi følte os trygge ved, svingede godt sammen med, hvor vi med god samvittighed ville kunne aflevere vores søn hos, og det må man sige vi har kunnet ved dig. :-)

Fra første besøg hos dig, var jeg slet ikke i tvivl om at her var et godt sted for Matti at være. Du har et kærligt hjem og et kærligt sind, der er styr på tingene og børnene elsker dig. Jeg/vi har slet ikke været i tvivl om at vores den næste også skulle hjem til dig at være.

Husker lige så tydeligt de første gange jeg skulle aflevere Matti, og jeg var på grådens rand, men vupti så poppede der en sms og mms op på tlf, med et dejligt billede af matti der hyggede sig:-) Det betød rigtig meget:-)

Heldigvis ses vi igen når vores nr 2 kommer over til dig at gå til feb 2015.

Kærligste hilsner fra Hasse og VickiSkrevet af Lone Nielsen | 7. august 2013 11:17

i foråret 2008, var min mand og jeg på besøg hos Gitte, da vi skulle have vores første barn Caroline i dagpleje. Vi blev mødt af en helt fantastisk venligt og lidt nervøs Gitte. ( helt ny og uerfaren dagplejemor) efter lidt snak, var vi ikke i tvivl om, at det var Gitte der skulle passe vores lille pige. Lidt underligt som forstegangsmor, at glæde sig til, at ens barn skulle i dagpleje. Men vi havde en rigtig god mavefornemmelse.

Vi har nu haft både Caroline og Josefine i dagpleje hos Gitte. Vores børn har altid været glade for at blive afleveret der. Og de har haft en masse gode oplevelser at fortælle om.

Vi kan kun give vores bedste anbefaling til Gittes dagpleje. Man kan mærke, at hun virkelig vil børnene. Og børnene er trygge ved hende og hendes familie. Hun formår at give dem en rolig hverdag og en masse gode oplevelser, inde som ude i den skønne have, som ungerne kan tumle i.

Vi vil ikke tøve med at vælge Gitte igen, hvis det skulle blive aktuelt. :)

De kærligste hilsner

Lone og Michael NielsenSkrevet af PrivatStordagplejeOdense - Jens Martin Secher | 8. februar 2012 07:38

Hej. Faldt over hjemmesiden, som bestemt er en hilsen værdig. :-) Mvh Gitte og MartinSkrevet af Privat Dagpleje Danmark | 8. februar 2012 07:38

Hejsa. Flot hjemmeside. Ville lige kigge forbi og samtidig sende en personlig hilsen til de private passere.Skrevet af Linda Bruun | 15. juli 2011 13:43

Kære Gitte,

Tusind tak for to dejlige år. Vi har været utrolig glade for at have Karl-Emil i dagpleje hos dig. Hver morgen er vi blevet mødt med godt humør og har med god samvittighed kunnet tage på arbejde, idet vi vidste, at Karl-Emil hyggede sig i et trygt og kærligt hjem.

Der er struktur og styr på tingene - bedre kan det vist ikke blive. Nu har vi jo en del erfaring med at få børn passet (idet Karl-Emil har to ældre brødre), og i den forbindelse vil vi bare sige, at din dagpleje får topkarakter.

Held og lykke fremover,

Kærligst Linda & MichaelSkrevet af Charlotte | 5. maj 2011 20:02

Hej Gitte

Sikke en fin hjemmeside du har, man kan rigtigt se, at børnene hygger sig og har det godt hos dig.

Det har været hyggeligt at møde dig og "dine" skønne børn i legestuen.

Mange hilsner

Charlotte (Alvinas mor)Skrevet af Kathrine Kofod | 21. februar 2011 21:18

Hejsa Gitte

Flot-flot hjemmeside! Med skønne billeder, som jo bare viser, at der er godt at være hos dig:-)

Jeg glæder mig til at se jer i legestuen igen!

Knus KathrineSkrevet af Lene Jensen | 9. februar 2011 13:38

Hej Gitte

Det er bare en utrolig flot hjemmeside du har lavet. Den beskriver virkelig alle vigtige punkter. Jeg ved at du har en meget tryg og omsorgsfuld dagpleje og det kommer så meget til udtryk her også. Jeg er meget meget imponeret:-)

Knus Lene

Legestue

Vi vil hver uge være sammen med andre dagplejere, så børnene vænner sig til, at være sammen med en større børneflok. Hermed er de bedre rustet til børnehavestart. Derfor vil vi også gå i legestue 1 gange om ugen.


Der vil også blive ture til Grønærteby, legepladsen mm.

Vi er aktive i legestuen.

Vi er kreative i legestuen.

Sanglege i legestuen.